0485 325629

Eerste keer bestellen

Welkom bij onze IMAGE Skincare familie! Sta je op het punt om een eerste bestelling te plaatsen, maar twijfel je over welke producten juist zijn voor jou? Wij helpen je graag verder! Wat voor problemen of doelen je ook hebt met je huid, huidverbetering is voor iedereen mogelijk. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste verzorgingsproducten en/of behandelingen en de motivatie om je huid iedere dag te verzorgen. 

Your Daily Skin Routine
Laten we eerst eens bij het begin beginnen:  Your Daily Skin Routine. Binnen IMAGE Skincare is dit de holy grail (of eigenlijk gewoon een handige tool) waarmee je in één oogopslag ziet uit welke drie stappen je dagelijkse skincare routine bestaat. Je begint met het reinigen van de huid, daarna breng je een serum aan en dit sluit je overdag af met een dagcrème met SPF en ‘s avonds met een nachtcrème. Mocht je de huid nog een extra boost willen geven, of een specifiek onderdeel willen verzorgen kun je dit altijd nog aanvullen met iets extra. Bijvoorbeeld een masker, oog crème of een hoogwaardige foundation om oneffenheden te verbergen.

Stap 1: Reinigen
Wist je dat dagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Door je huid te reinigen voorkom je dat vuil zich opstapelt en gaat nestelen in je huid. Daarnaast worden werkstoffen (van je dagcrème en serum bijvoorbeeld) op een gereinigde huid beter opgenomen. Bij IMAGE Skincare hebben we 7 verschillende cleansers in ons assortiment.

Stap 2: Serum 
Met een serum kun je je huid net dat beetje extra geven dat het nodig heeft. Wat belangrijk is bij het kiezen van een serum, is het gewenste effect. Heb je bijvoorbeeld standaard roodheden? Of last van een droog en trekkerig gevoel? Dan kun je dit heel goed verzorgen met een passend serum. 

Stap 3 overdag: Dagcrème
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: het is ontzettend belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-straling. Al onze dagcrèmes bevatten dan ook minstens een SPF 30, zodat je altijd zonder zorgen de deur uit kunt!

Stap 3 ‘s avonds: Nachtcrème
Wist je dat je huid ‘s nachts het hardst werkt om zich te herstellen en vernieuwen? Dit is dan ook het perfecte moment om je huid te geven wat het nodig heeft en om huidverbetering te bewerkstelligen. Bepaal voor jezelf wat het belangrijkste doel is dat je op dit moment wilt behalen op het gebied van huidverbetering en kies op basis daarvan je favoriet. Denk hier bijvoorbeeld aan hydratatie, huidveroudering of gewoon een doffe huid laten stralen.

Heb je na dit overzicht toch nog vragen over onze producten? Neem dan gerust telefonische contact of per mail. Ook kun je gerust je vraag stellen via het contact formulier. Daarnaast kun je ook altijd binnen lopen voor een vrijblijvend gratis intake gesprek.

Veel skincare plezier!