0485 325629

Behandelingen

Wimperlift/ Lash Volume Lift (LVL)

Lash Volume Lift is een behandeling waarbij je de wimpers lift en krult zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. Daarnaast kan een wimperlift op alle soorten wimpers worden toegepast. Zowel op korte als lange wimpers, echter zal het resultaat langer zichtbaar blijven bij normale tot lange wimpers, dan extreem korte wimpers.

BB Glow & Meso

BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Een laag semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht, om je een natuurlijk ogende basis te geven, die een bepaalde tijd blijft zitten. Deze behandeling belooft je huid te voorzien van een lichte dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen.

Tanden Bleken

Stralend witte tanden zorgen voor meer zelfvertrouwen. 90% van de mensen zegt bij een eerste ontmoeting als eerste naar de tanden te kijken. Wittere tanden kunnen dus behoorlijk wat sympathie wekken. Vragen horen er dan uiteraard ook bij. Veel mensen vragen zich af welke methode voor tanden bleken er wordt gehanteerd en of de behandelingen blijvend effectief zijn.

Microneedling

Bij het verouderen wordt de huid ook minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen, vinden wij microneedling een fantastische behandeling.

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Zo heeft de Dermapen al deze fijne naaldjes dicht op elkaar, zodat de pen heel precies gebruikt kan worden. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid.

Brow Boost

De brow vitamine boost is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren en te activeren. De haarwortels worden geactiveerd door haar peptide en vitaminen cocktails die worden ingebracht met de dermapen, rondom de haarfollikels.
De plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn, om de haarzakjes te activeren en te stimuleren tot het produceren van gezonde wenkbrauw haargroei. De stoffen van de cocktail en het effect van de dermapen, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd.
Wenkbrauwen die je iets te enthousiast hebt geëpileerd kunnen plekjes in zijn ontstaan waar geen haartjes meer groeien. Als we ouder worden, dan worden de wenkbrauwen vaak dunner. Maar ook een tekort aan vitaminen, invloed van hormonen, diverse vormen van haaruitval of stress kunnen een oorzaak zijn van dunner wordende wenkbrauwen.
Voor optimaal resultaat worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd. En voor meer boost en effect zijn 6 tot 8 behandelingen aan te raden met een interval van 2 weken.